dijous, 13 de novembre del 2014

CONTE DE LA SETMANA: "La compra perfecta"

LA COMPRA PERFECTA
Maria Yao Garrido Montoro


     Andreu estava en el seu ordinador buscant un cotxe de segona má, cada dia buscava en 100 pàgines diferents . Ell volia un cotxe menut amb 4 portes, en bon estat i en un bon preu clar. No trobava cap que li agradara, sempre hi havien excuses: que si no era del color que ell volia , que si eixa marca no era l’adequada… Ja eren les 11 de la nit i encara estava mirant cotxes, fins que es va dormir damunt de l'ordinador.



     Pel matí es va alçar i es va adonar de que s'havia quedat dormit, va mirar el retllotge i eren les 8:33 del matí. Es va vestir, va desdejunar i correguent se'n va anar al metro. 
   Quan va baixar va veure que estava en la parada incorrecta. No sabia que fer quan … va adonar-se de que hi havia un mapa on ficava totes les parades que feia el metro .


  El va mirar uns segons i va veure que estava a tan sols 3 parades de la seua estació. El següent metro tardaria uns 5 minuts i, com que encara tenia que esperar, va seure a terra , agafà el mòvil i començà a jugar a un joc anomenat "Pou". Es tracta de un animal virtual al que li pots comprar roba, canviar-li el cabell de color …



     De seguida va vindre el metro. Va seure en un seient que quedava lliure i esperà que sonara l'avís de la parada de Pont de Ferro. Quan va sonar, Andreu va eixir per unes escales mecàniques fora, a la ciutat.
     Va mirar el rellotge i ja eren les 9:45. Va correr fins que arribà al seu treball: la tenda de roba més gran de tota la ciutat.
     -Entra -li va dir la seua encarregada.
     Quan entrà es va canviar de roba i es va ficar l’uniforme que guardava en la tenda tots els dies.



     L'encarregada li digué a Andreu:
     -Tu volies un cotxe, veritat?
     -Si. El que passa es que no trobe un que m'agrade .
     L'encarregada l’agafà la mà i eixiren fora. Andreu es va quedar bocabadat perquè era un cotxe perfecte per a ell. 
     -Andreu, el cotxe és meu. És de segona mà pero si el vols, te'l puc vendre per 1.000 euros.
     Andreu li va dir que sí. Per fi, tenia un cotxe per un bon preu!.


Maria Yao Garrido Montoro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada